Απεργια Τεταρτη

Απεργια Τεταρτη. Στην 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου, που εξήγγειλαν τα συνδικάτα και το εργατικό κέντρο πειραιά, ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, συμμετέχει η ένωση λιμενεργατών του. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Η απεργία στις 10 ιούνη ήταν η πιο πετυχημένη πανεργατική απεργία των τελευταίων χρόνων και σε όλες τις πόλεις τα. Κλιμακώνονται την τετάρτη 16 ιουνίου οι αντιδράσεις κατά του νομοσχεδίου για τα εργασιακά, με την αδεδυ να κάνει 24ωρη απεργία και τη γσεε να προκηρύσσει τετράωρη στάση εργασίας. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην απεργία:

Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εικοσιτετράωρη απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου, όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του. Απεργεί αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου ο συντονισμός εργατικής αντίστασης. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην απεργία:

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:30 πμ πλ. Αγ. Μηνά ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:30 πμ πλ. Αγ. Μηνά ... from www.mylefkada.gr
Με νεότερη ανακοίνωση της, η στασυ ανακοίνωσε ότι τελικά την τετάρτη ο ηλεκτρικός (ησαπ) και το τραμ δεν θα συμμετέχουν στην απεργία όλο το 24ωρο, με σκοπό τη διευκόλυνση των υποψηφίων. «οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των εργαζομένων στο μετρό και τα λεωφορεία της πρωτεύουσας που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία την τετάρτη αποδεικνύουν ότι γράφουν στα παλιά. Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, η ομοσπονδία nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00. Στην πανεργατική απεργία στις 10 ιούνη δώσαμε δυναμική, μαζική απάντηση σε κυβέρνηση και εργοδοσία ότι απορρίπτουμε την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό τους, τους όρους δουλείας που. Η απεργία στις 10 ιούνη ήταν η πιο πετυχημένη πανεργατική απεργία των τελευταίων χρόνων και σε όλες τις πόλεις τα. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Πότε θα αρχίσουν και με ποιες προϋποθέσεις.

Με νεότερη ανακοίνωση της, η στασυ ανακοίνωσε ότι τελικά την τετάρτη ο ηλεκτρικός (ησαπ) και το τραμ δεν θα συμμετέχουν στην απεργία όλο το 24ωρο, με σκοπό τη διευκόλυνση των υποψηφίων. Στην πανεργατική απεργία στις 10 ιούνη δώσαμε δυναμική, μαζική απάντηση σε κυβέρνηση και εργοδοσία ότι απορρίπτουμε την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό τους, τους όρους δουλείας που. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία για την τετάρτη 2 και την πέμπτη 3 οκτωβρίου έχει εξαγγείλει και η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, κρατώντας ακινητοποιημένα τα τρένα και τους συρμούς. «οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των εργαζομένων στο μετρό και τα λεωφορεία της πρωτεύουσας που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία την τετάρτη αποδεικνύουν ότι γράφουν στα παλιά. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Κλιμακώνονται την τετάρτη 16 ιουνίου οι αντιδράσεις κατά του νομοσχεδίου για τα εργασιακά, με την αδεδυ να κάνει 24ωρη απεργία και τη γσεε να προκηρύσσει τετράωρη στάση εργασίας. Σε 6 ημέρες και 16:15:11 αγίου πνεύματος. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Στην 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου, που εξήγγειλαν τα συνδικάτα και το εργατικό κέντρο πειραιά, ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, συμμετέχει η ένωση λιμενεργατών του. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο από τις 00.01 τα ξημερώματα έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης. Νέα 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί στην πλατεία κλαυθμώνος ανακοίνωσε για την τετάρτη, 16 ιουνίου, η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Κλιμακώνονται την τετάρτη 16 ιουνίου οι αντιδράσεις κατά του νομοσχεδίου για τα εργασιακά, με την αδεδυ να κάνει 24ωρη απεργία και τη γσεε να προκηρύσσει τετράωρη στάση εργασίας. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Σε 6 ημέρες και 16:15:11 αγίου πνεύματος. Νέα 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί στην πλατεία κλαυθμώνος ανακοίνωσε για την τετάρτη, 16 ιουνίου, η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.

SALAMIS-NEWS: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ...
SALAMIS-NEWS: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ... from 3.bp.blogspot.com
Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. Στην 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου, που εξήγγειλαν τα συνδικάτα και το εργατικό κέντρο πειραιά, ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, συμμετέχει η ένωση λιμενεργατών του. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην απεργία: Σε 6 ημέρες και 16:15:11 αγίου πνεύματος. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις της τετάρτης 16 ιουνίου 2021 με 24ωρη απεργία στο.

Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία για την τετάρτη 2 και την πέμπτη 3 οκτωβρίου έχει εξαγγείλει και η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, κρατώντας ακινητοποιημένα τα τρένα και τους συρμούς. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Στην 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου, που εξήγγειλαν τα συνδικάτα και το εργατικό κέντρο πειραιά, ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, συμμετέχει η ένωση λιμενεργατών του. Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει η χώρα την τετάρτη 16 ιουνίου καθώς υπάρχει 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα στην οποία μετέχουν και οι εργαζόμενοι των μέσων μαζικής μεταφοράς. Κλιμακώνονται την τετάρτη 16 ιουνίου οι αντιδράσεις κατά του νομοσχεδίου για τα εργασιακά, με την αδεδυ να κάνει 24ωρη απεργία και τη γσεε να προκηρύσσει τετράωρη στάση εργασίας. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην απεργία: Νέα 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί στην πλατεία κλαυθμώνος ανακοίνωσε για την τετάρτη, 16 ιουνίου, η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς, έτσι: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Στην πανεργατική απεργία στις 10 ιούνη δώσαμε δυναμική, μαζική απάντηση σε κυβέρνηση και εργοδοσία ότι απορρίπτουμε την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό τους, τους όρους δουλείας που. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο από τις 00.01 τα ξημερώματα έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης.

Νέα 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί στην πλατεία κλαυθμώνος ανακοίνωσε για την τετάρτη, 16 ιουνίου, η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Στην πανεργατική απεργία στις 10 ιούνη δώσαμε δυναμική, μαζική απάντηση σε κυβέρνηση και εργοδοσία ότι απορρίπτουμε την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό τους, τους όρους δουλείας που. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην απεργία: Με νεότερη ανακοίνωση της, η στασυ ανακοίνωσε ότι τελικά την τετάρτη ο ηλεκτρικός (ησαπ) και το τραμ δεν θα συμμετέχουν στην απεργία όλο το 24ωρο, με σκοπό τη διευκόλυνση των υποψηφίων.

ΑΠΕΡΓΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (17/5) Η ...
ΑΠΕΡΓΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (17/5) Η ... from www.tastv.gr
Κλιμακώνονται την τετάρτη 16 ιουνίου οι αντιδράσεις κατά του νομοσχεδίου για τα εργασιακά, με την αδεδυ να κάνει 24ωρη απεργία και τη γσεε να προκηρύσσει τετράωρη στάση εργασίας. Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει η χώρα την τετάρτη 16 ιουνίου καθώς υπάρχει 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα στην οποία μετέχουν και οι εργαζόμενοι των μέσων μαζικής μεταφοράς. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην απεργία: Σε 6 ημέρες και 16:15:11 αγίου πνεύματος. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης.

Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις της τετάρτης 16 ιουνίου 2021 με 24ωρη απεργία στο.

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει η χώρα την τετάρτη 16 ιουνίου καθώς υπάρχει 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα στην οποία μετέχουν και οι εργαζόμενοι των μέσων μαζικής μεταφοράς. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις της τετάρτης 16 ιουνίου 2021 με 24ωρη απεργία στο. Η απεργία στις 10 ιούνη ήταν η πιο πετυχημένη πανεργατική απεργία των τελευταίων χρόνων και σε όλες τις πόλεις τα. Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία για την τετάρτη 2 και την πέμπτη 3 οκτωβρίου έχει εξαγγείλει και η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, κρατώντας ακινητοποιημένα τα τρένα και τους συρμούς. Απεργεί αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου ο συντονισμός εργατικής αντίστασης. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείψν, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Στην 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου, που εξήγγειλαν τα συνδικάτα και το εργατικό κέντρο πειραιά, ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, συμμετέχει η ένωση λιμενεργατών του. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εικοσιτετράωρη απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου, όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Κλιμακώνονται την τετάρτη 16 ιουνίου οι αντιδράσεις κατά του νομοσχεδίου για τα εργασιακά, με την αδεδυ να κάνει 24ωρη απεργία και τη γσεε να προκηρύσσει τετράωρη στάση εργασίας. Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, η ομοσπονδία nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00.

[ADS] Bottom Ads

Pages

Copyright © 2021

tid-eh4